HFMtalentindex… meer rendement uit talent

Ontdek hoe
Maak Learning Agility meetbaar

U haalt meer rendement uit talent als u weet welke mensen wendbaar zijn, snel leren van nieuwe ervaringen en daardoor klaar zijn voor uw organisatie van vandaag, morgen én overmorgen. Selecteer wendbaar talent, weet wie de leiders van morgen zijn en welke teams wérken. Oftewel, maak Learning Agility meetbaar.

Voordeel behalen met Talent Analytics?

U haalt meer rendement uit talent als u overzicht heeft over de kwaliteiten van uw medewerkers. Met Talent Analytics van HFMtalentindex ziet u in een oogopslag het potentieel en de ontwikkelings­mogelijkheden van uw workforce.

Learning Agility: Hoe wendbaar zijn uw mensen?

U haalt meer rendement uit talent als u weet welke mensen wendbaar zijn, snel leren van nieuwe ervaringen en daardoor klaar zijn voor de toekomst van uw organisatie.

Hoe goed is uw selectie instrumentarium?

U haalt meer rendement uit talent als u op de juiste manier selecteert. HFMtalentindex biedt u direct inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility van sollicitanten en medewerkers die doorstromen in uw organisatie.

Hoe scherp meet uw online assessment?

U haalt meer rendement uit talent als u de competenties meet die het belangrijkst zijn om succes te behalen. Met HFMtalentindex bepaalt u zelf in een handomdraai welke competenties u meet in het online assessment.

5 tips voor HR

HFMtalentindex geeft antwoord op een brede range vragen in het HR-domein. Maar sommige vragen komen vaker voor dan andere. Hieronder geven we voor de meest gestelde vragen de quick wins weer die u snel en gemakkelijk kunt bereiken.

quick win
Ken de kwaliteiten van uw medewerkers

De capaciteiten, drijfveren, competenties en Learning Agility van uw medewerkers meten, dat klinkt als een omvangrijke en langdurige operatie. Niets is echter minder waar. Met HFMtalentindex heeft u razendsnel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

quick win
Integraal sturen op de kwaliteiten van mensen

U haalt meer rendement uit talent als u met één instrument zowel kwaliteiten meet als ontwikkelt. Als u zowel kunt benchmarken als bijsturen. Met HFMtalentindex meet u, stuurt u op ontwikkeling, geeft u managers tools voor feedback en krijgt u overzicht over de big HR data van uw organisatie.

The Potential of Learning Agility

In today’s ever changing world, the importance of a dynamic workforce is on the forefront of every HR professional or selectors’ mind.

Download the research paper The relationship between Learning Agility and Success. Research Paper by S. Haring, MSc, J. Shankar, MSc and K. Hofkes, MSc.

Whitepaper Learning Agility

Rollen en functies binnen organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan het leervermogen van uw medewerkers. Learning Agility biedt een nieuw inzicht in de wendbaarheid van uw medewerkers en uw organisatie.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: