HFMtalentindex… meer rendement uit talent

Ontdek hoe

Wat speelt er in de dagelijkse praktijk van verschillende organisaties in deze roerige tijden? (HR)professionals uit verschillende branches geven een kijkje in de keuken. Schrijf je nu in voor de eerste talk in deze serie.

U haalt meer rendement uit talent als u weet welke mensen wendbaar zijn, snel leren van nieuwe ervaringen en daardoor klaar zijn voor uw organisatie van vandaag, morgen én overmorgen. Selecteer wendbaar talent, weet wie de leiders van morgen zijn en welke teams wérken. Oftewel, maak Learning Agility meetbaar.

Met Talent Analytics van HFMtalentindex ziet u in een oogopslag het potentieel en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw workforce. U haalt meer rendement uit talent als u overzicht heeft over de kwaliteiten van uw medewerkers.

U haalt meer rendement uit talent als u weet welke mensen wendbaar zijn, snel leren van nieuwe ervaringen en daardoor klaar zijn voor de toekomst van uw organisatie.

Online Assessment on demand

Direct een online assessment aanvragen met advies van een expert.

Welke kandidaat is het meest geschikt voor deze nieuwe rol? Hoe help ik mijn medewerkers richting te geven aan hun ontwikkeling? Wie kan snel schakelen in een nieuwe situatie?

De online assessments van HFMtalentindex geven een helder en betrouwbaar antwoord op uw vraag. Voor selectie, ontwikkeling en mobiliteit. Snel, online en met richtinggevend expert advies.

 

Online Assessment on Demand

 

Meer Leren over Learning Agility

We zijn er van overtuigd dat het meten van Learning Agility niet meer weg te denken is in de organisatie van nu en straks. In dit mini boekje ‘Meer Leren over Learning Agility’ geven wij informatie over Learning Agility en de toepassing in de praktijk van alledag.

quick win
Ken de kwaliteiten van uw medewerkers

De capaciteiten, drijfveren, competenties en Learning Agility van uw medewerkers meten, dat klinkt als een omvangrijke en langdurige operatie. Niets is echter minder waar. Met HFMtalentindex heeft u razendsnel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

quick win
Integraal sturen op de kwaliteiten van mensen

U haalt meer rendement uit talent als u met één instrument zowel kwaliteiten meet als ontwikkelt. Als u zowel kunt benchmarken als bijsturen. Met HFMtalentindex meet u, stuurt u op ontwikkeling, geeft u managers tools voor feedback en krijgt u overzicht over de big HR data van uw organisatie.

The Potential of Learning Agility

In today’s ever changing world, the importance of a dynamic workforce is on the forefront of every HR professional or selectors’ mind.

Download the research paper The relationship between Learning Agility and Success. Research Paper by S. Haring, MSc, J. Shankar, MSc and K. Hofkes, MSc.

Whitepaper Learning Agility

Rollen en functies binnen organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan het leervermogen van uw medewerkers. Learning Agility biedt een nieuw inzicht in de wendbaarheid van uw medewerkers en uw organisatie.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: